Modele per mbajtese televizori
fev 20 2019

Sem categoria

Fotografoni muret që rrethojnë televizorin tuaj dhe përgatituni të mbeteni të habitur. Televizori analizon imazhin dhe krijon automatikisht Liman virtuale për të rikrijuar murin tuaj Duke përdorur teknologjinë unike të sintezës së teksteve. Filozofia e dizajnit tonë është të MBANI të fshehura ATO që tërheqin vëmendjen për të parë Vetëm figurën. Prandaj, hoqëm gjërat e zakonshme që na tërheqin vëmendjen më shumë, siç janě kabllot e ngatërruara dhe madje Edhe ekrani i Zi NUK do t`Ju tërheqë më vëmendjen në shtëpi. Liri hapësire, Liri kënaqësie e pastër. Meuble TV, MAXIMUS, mélamine et MDF, gris/noir, 180x200xH45 cm. Me kllapën tonë të murit me dizajn të veçantë, QLED TV përputhet në mënyrë natyrale me dizajnin e dhomës së ndenjes dhe Asgjë NUK Ju tërheq vëmendjen nga cilësia e mahnitshme e figurës në ekran. Me dizajnin e Vet élégant dhe inovativ PA kornizë 360 °, QLED NUK ka kufij për t`Ju penguar kënaqësinë në shikim. Me një minimalizëm të spikatur në çdo kënd, sytë tuaj do të tërhiqen në përvoja jashtëzakonisht imersive cinéatografike… Përshtasni televizorin në hapësirën tuaj. Harmonizoni televizorin tuaj me ngjyrën, ruiner dhe madje Edhe pllakat tuaja të murit.

Me tre veçori të ndryshme, por të lehta për t`u përdorur, televizori juaj do të përshtatet për t`u shkrirë në hapësirën tuaj PA ndërprerje. * Rezultatet Mund të ndryshojnë në varësi të llojeve të caktuara të mureve. Kjo Mund të përfshijë dizajn, MODELE dhe/ose ngjyra unike të murit. * Imazhet janě Vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mire. Meuble TV, RETRO, mélamine, chêne/blanc/jaune, 120x40xH50 cm Tani një sërë pajisjesh Mund të lidhen në një vend. Kutia one Connect mbledh të gjitha lidhjet tuaja dhe une connexion invisible i përgjigjet komandës tuaj. Fshehni one Connect Box në anën tjetër dhe dizenjoni hapësirën tuaj si Ju pëlqen. Meuble TV et écran mural, TOTO, mélamine et verre trempé, chêne/blanc, 204x35xH 174.5 cm NUK ka qenë kurrë më e lehtë të Montoni vetë TV tuaj në mur. Bashkoni.

De varni. Le Rregulloni. Me Modaliteti i Ambientit, në dhomën tuaj të ndenjes Tani Mund të keni përmbajtje zbukuruese, informacion të dobishëm dhe me fotot tuaja. Ju NUK do ta Vini re TV në mur sepse gërshetohet në mënyrë të përkryer me dekorin tuaj dhe madje Mund të Luani Pak muzikë të lehtë në sfond. Përputhni ngjyrën e sfondit të televizorit me murin tuaj. Zgjidhni nga Mostra të ndryshme të murit dhe rregulloni Tonin e ngjyrës dhe ndriçimin për të arritur përputhjen më të afërt. . Ndiqni udhëzimet për të marë një Foto të ekranit të televizorit dhe zonën e zgjedhur të murit.

* “One visible Connection” i referohet një kablloje të vetme transparente optike të Lidhur me one Connect Box që Integron kabllot e jashtme të pajisjes, por NUK i referohet kabllos së energjisë së televizorit APO kabllove të lidhura me pajisje të Tjera të Tilla si altoparlanti i hollë. * Pajisjet duhet të jenë të lidhura me one Connect përmes kabllos HDMI. * Kllapa e montimit për mur PA hapësirë BoShE: matur nga pjesa e Pasme e televizorit, Hapësira BoShE Mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit. * Kllapa e montimit për mur PA hapësirë BoShE, mbajtëset Studio dhe gravité Shiten veç. * Mbajtësja Studio dhe Gravity janě të pajmarhme me televizorët 55 “/65” qled.